Dolors Sabater defensa que Garcia Albiol acusa els funcionaris per justificar futures privatitzacions

Dolors Sabater defensa que Garcia Albiol acusa els funcionaris per justificar futures privatitzacions
Susana Soldado
27/05/2024 - 13:37

Badalona - Guanyem Badalona acusa Xavier Garcia Albiol de carregar contra els funcionaris per justificar futures privatitzacions dels serveis municipals. Així ho ha assegurat la presidenta del seu grup municipal Dolors Sabater al Badalona Matí on ha assenyalat que el govern popular vol crear el marc mental entre els ciutadans de que el mal funcionament de l'administració no es pot solucionar.

Per Sabater, les declaracions de l'alcalde al programa de Ràdio Ciutat han estat intencionades per fer creure la societat que l'ajuntament no pot gestionar els seus propis serveis. 'Són excuses de mal pagador' assegura la líder de Guanyem Badalona per justificar actuacions com el tancament del Servei d'Acollida de Can Bofí Vell. Sabater defensa que governs locals com el socialista i el popular han creat una estructura de l'administració poc professionalitzada, col·locant com a caps d'àrea figures polítiques, i això és poc compatible amb el bon funcionament del consistori.

Sabater també ha criticat durant l'entrevista les polítiques de seguretat del govern de Garcia Albiol després que els delictes hagin incrementat un 15% durant primer trimestre de l'any. 'El model de seguretat d'albiol és un desastre' ha dit. Assegura que el model reactiu de seguretat que defensa l'executiu local no funciona i, a més, ha provocat que no hi hagi recursos per fer prevenció.

La líder de Guanyem també ha defensat que un any després de guanyar les eleccions, l'executiu local no ha portat a terme les seves promeses. Ha posat com a exemple les escoles bressol, alertant que estem a punt d'entrar al mes de juny i l'ajuntament no ha resolt encara els problemes de climatització dels centres.