Dolors Sabater, sobre Can Bofí Vell: 'No es pot deixar al carrer 40 persones sense donar-los una alternativa'

Dolors Sabater, sobre Can Bofí Vell: 'No es pot deixar al carrer 40 persones sense donar-los una alternativa'
Mar Martínez
17/04/2024 - 14:38

Badalona - Guanyem Badalona titlla el tancament del centre d'acollida municipal per a persones sense llar Can Bofí Vell com una acció pròpia de polítiques d'extrema dreta. Desconfia de les polítiques socials d'habitatge del govern actual perquè, diu, hi ha precedents de projectes com el de l'alberg de la plaça de Pep Ventura que ja tenien projecte i que el Partit Popular va aturar amb la seva entrada al govern.

Ho ha dit la presidenta del grup municipal de Guanyem Badalona, Dolors Sabater, en una entrevista al programa Badalona Matí, de Ràdio Ciutat. En relació amb l'anunci del govern d'un projecte d'edifici que disposaria de habitacions per a emergència de l'habitatge i pisos protegits, ha demanat veure el document. Diu que el PP fa política de grans anuncis al mateix temps que tanca portes a projectes socials, com va ser el de l'alberg municipal, i que, en el cas de Can Bofí Vell, deixaran al carrer quaranta persones sense llar. També ha criticat que no es doni alternativa als afectats per l'esfondrament al carrer del Canigó que ja han acabat el període d'estada en pensions costejades per l'administració.

A propòsit d'un altre dels problemes de la ciutat, el de la pèrdua de platges, ha explicat que la reposició de sorra no és una alternativa. L'aposta, ha defensat, hauria de ser la d'espigons sota l'aigua paral·lels a la costa.

Sabater ha apuntat la necessitat d'accions urgents per a garantir el bany adaptat que no es podrà fer a les platges habituals pels esvorancs a la sorra.

Pots veure l'entrevista sencera clicant aquí.