Dos projectes del Col·legi Cultural de Badalona guanyen el MetròpolisFPLab

Dos projectes del Col·legi Cultural de Badalona guanyen el MetròpolisFPLab
Laia Martínez
10/06/2024 - 19:26

Badalona - Els projectes badalonins 'PortBCN a la vista!' i 'The Developers', del Col·legi Cultural de Badalona, són dos dels 13 treballs guanyadors de la sisena edició del MetròpolisFPLab. Una edició en què hi han participat més de 1.500 alumnes de formació professional, provinents de 50 centres. Els guardonats obtenen una beca remunerada per tirar endavant els seus projectes durant dos mesos.

  • 'PortBCN a la vista' ha estat proposat per l'empresa Port de Barcelona, sota la premissa: 'Com podem donar a conèixer, a través del material gràfic, la cadena logística del port?'
  • En el cas del 'The Developers', ha estat per l'empresa GPA Innova Seabots, que girava entorn la millora de la capacitat de recollida de sòlids flotants i hidrocarburs en un robot marí de superfície.
PORT BCN METROPOLISFPLAB
Entrega del premi per al projecte 'PortBCN' / @fundaciobcnfp

Uns projectes, treballats pels estudiants d'FP del Col·legi Cultural que, de la mateixa manera que la resta, tenien la mirada posada en el medi ambient, la sostenibilitat i l'equitat.

El MetròpolisFPLab, nascut el 2018-2019, posa en relleu el talent de l'alumnat per tal d'apropar-lo al mercat laboral. Està impulsat per l'AMB, la Diputació de Barcelona i la Fundació BCN Formació Professional.

📷 Foto: @SocioEconAMB