Dues actes per possessió de drogues i diversos identificats a l'estació de metro de Llefià

Dues actes per possessió de drogues i diversos identificats a l'estació de metro de Llefià
Àlex Sisó
30/01/2024 - 15:31

Badalona - La Guàrdia Urbana de Badalona identifica diverses persones i aixeca dues actes per possessió de drogues a la parada de metro de Llefià. L'operatiu es va fer dilluns al vespre i s'emmarca en les actuacions de vigilància que el cos policial fa setmanalment a les estacions de metro i tren de la ciutat per prevenir delictes i incrementar la seguretat.

La Guàrdia Urbana ha incorporat la parada de Llefià, de l'L10 Nord del metro, al conjunt d'estacions on es desenvolupen els operatius preventius, ja que recentment s'han detectat algunes queixes dels usuaris per situacions d'inseguretat. A banda d'incrementar la seva presència al carrer amb patrulles i agents de paisà, a partir d'aquesta setmana la Guàrdia Urbana també reforça l'operatiu en aquesta parada i en els accessos ubicats a l'avinguda d'Amèrica i a la ronda de Sant Antoni de Llefià.

Recordem que la setmana passada, un operatiu policial de la Guàrdia Urbana, Mossos d'Esquadra i Policia Nacional a l'estació de metro de Pep Ventura es va saldar amb 58 persones identificades i 5 actes per delictes contra la salut pública.