Dues sentències individuals podrien desencallar el pagament als agents locals de les hores extres de l'estiu de 2022

Dues sentències individuals podrien desencallar el pagament als agents locals de les hores extres de l'estiu de 2022
Mar Martínez / Jordi Ribàs / Àlex Sisó
18/01/2024 - 17:45

Badalona - El sindicat SIP- FEPOL confia que el pagament de les hores extres fetes l'estiu de 2022 es desencalli aviat. Dues sentències recents, que donarien la raó a dos policies en una situació similar, obren la porta de nou a buscar una solució amb l'Ajuntament.

Segons el sindicat, el jutjat contenciós administratiu 13 de Barcelona ha emès dues sentències que obliguen el consistori a pagar els serveis extraordinaris a dos agents del cos. Les hores extres equivalen, segons SIP-FEPOL, al treball dels mesos de setembre i octubre del 2021, i suposen quantitats per persona d'entre 10.000 i 15.000 euros, amb els interessos de demora inclosos. Joan Marc Zamora, portaveu del sindicat SIP-FEPOL, afirma que aquestes dues resolucions serveixen com a precedent per reobrir el cas de les hores extres que una seixantena d'agents del cos policial haurien fet durant l'estiu de 2022 i que l'anterior govern no va abonar perquè el departament d'intervenció no ho va autoritzar.

Per la seva banda, el govern local diu que està analitzant les sentències i que pròximament hi ha una reunió entre diferents departaments per decidir què fer al respecte.