Edu Esteve o Manu Guix actuaran a la sala Luz de Gas en 'La Nit de l'Esperança'

Edu Esteve o Manu Guix actuaran a la sala Luz de Gas en 'La Nit de l'Esperança'
Redacció
17/06/2024 - 19:23

Barcelona - El badaloní Edu Esteve serà un dels artistes convidats al concert solidari 'La Nit de l'Esperança' d'aquest dimecres a la nit. La sala Luz de Gas de Barcelona acollirà aquest acte, organitzat per la Fundació Ajuda i Esperança, i que tindrà altres actuacions de qualitat com la del badaloní d'adopció Manu Guix, Elena Gadel, Suu o Els Catarres. Dos dies, per tant, perquè se celebri aquest concert. L'exconcursant d'Eufòria Edu Esteve té amb moltes ganes de trepitjar l'escenari:

El periodista Marc Giró presentarà aquest concert, en què es donarà a conèixer la tasca que fa l'entitat, alhora que busca finançament per recaptar fons de cara a ampliar el seu servei, millorar-lo en nombre de persones i també reforçar l'atenció en els horaris que més consultes reben. I és que aquesta fundació és hereva del primer Telèfon de l'Esperança, posat en marxa el 1969 i que continua actiu i obert les 24 hores del dia amb gairebé 30.000 trucades anuals. Les necessitats dels darrers anys han fet que s'hagi ampliat el servei per incloure el telèfon de Prevenció del Suïcidi 900 925 555, el Xat de Suport Emocional per a Joves i l'Obro Feel, un xat projecte de la Generalitat. Aquests dos xats han atès, des que es van activar, més de 5.000 adolescents i joves en moments de crisi o malestar emocional.

El concert, que començarà a partir de les 20:30h, pretén ser una finestra per sensibilitzar la població sobre aquesta realitat. Ja no queden entrades disponibles, tot i que encara es pot col·laborar per la Fila 0.

NIT DE L'ESPERANÇA GALA CARTELL
Cartell de La Nit de l'Esperança