El 5 de setembre: el sector del taxi es mobilitzarà a Barcelona

El 5 de setembre: el sector del taxi es mobilitzarà a Barcelona
Redacció / Agència
31/08/2023 - 14:47

Badalona - S'apropa una nova mobilització del sector del taxi que s'espera que sigui 'una de les més multitudinàries que s'han vist a Barcelona', amb què es preveuen possibles afectacions al trànsit. El pròxim dimarts 5 de setembre, des de les 9 h a les 14 h, els taxistes sortiran al carrer per denunciar la sanció de 123.000 € que l'Autoritat Catalana de la Competència ha imposat a Élite Taxi per fer boicot a Uber i altres plataformes.

El representant de l'entitat Alberto Álvarez titlla Uber de 'veritable mafiós' i afegeix que cal endurir les sancions internes per evitar males praxis al sector. Després d'una reunió mantinguda aquest dimecres amb la consellera de Territori, Ester Capella, han coincidit que és necessari reforçar un servei públic d'interès general. Tot i la bona entesa que s'ha desprès de la trobada, la mobilització de dimarts continua.

Es preveu, per tant, que milers de taxis es concentrin durant el matí a les Torres Venecianes i que a partir de tres quarts de deu es desplacin en marxa lenta per tota la Gran Via, pel carrer Balmes fins a Via Laietana. Allà, els taxistes protestaran davant la seu de l'ACCO per la multa imposada. La mobilització acabarà al Parlament on el sector demanarà als grups parlamentaris impulsar una comissió d'investigació per esbrinar si hi ha hagut alguna irregularitat amb ACCO.