El Badalona agafa avantatge amb un 3 a 0 contra el Vilassar de Mar

Ramon Duran
19/05/2024 - 22:22

Badalona - El Badalona ha fet un pas de gegant en el partit d'anada de la primera eliminatòria del play-off d'ascens a segona federació, després d'imposar-se al Vilassar per 3 a 0. Els escapulats han dut a terme un duel amb molta eficàcia ofensiva, ja que a la primera part, en l'única ocasió de gol que han disposat, han marcat el primer del partit. Ha estat Toni Larrosa, amb un xut des de la frontal de l'àrea gran. Els visitants han controlat el joc, han dominat la possessió i han generat tres bones ocasions per marcar, però l'encert del porter Craviotto, i el desencert en els metres finals els han passat factura. El segon període ha començat amb un ensurt important cap a la porteria badalonina, ja que el central del Vilassar Àlex, ha enviat la pilota al travesser amb una rematada de cap. A partir d'aquí, i amb els canvis, els de Gerard Albadalejo han començat a tenir més presència en atac, i el matx s'ha començat a igualar molt. En el darrer quart d'hora, el Badalona ha estat molt més fresc i Toni Larrosa ha culminat una gran acció personal, per fer pujar el segon gol. A la recta final, el davanter del juvenil Juan Valverde, ha fet embogir als gairebé 2000 aficionats que hi havia a les graderies, per fer el tercer i d'aquesta forma, aconseguir una renda molt important per afrontar la tornada diumenge vinent a Vilassar.