El Badalona assalta el camp del Reus i se situa en el cinquè lloc

Ramon Duran
17/03/2024 - 23:08

Reus - El Club Futbol Badalona s'imposa per 0 a 1 al Reus Reddis i s'ha situat entre els 5 primers classificats en zona de play-off.
Ha estat una victòria èpica del conjunt escapulat, que a la primera part ha sabut aguantar les envestides del conjunt tarragoní. El porter del Badalona Carles Craviotto, amb les seves aturades ha impedit el gol dels reusencs en el primer temps. El segon període ha estat molt més equilibrat i el jugador del juvenil Willy Tomás, ha aprofitat un refús a l'interior de l'àrea després d'una falta lateral per marcar l'únic gol de l'enfrontament a manca de 10 minuts per finalitzar el matx. Tots dos equips han acabat amb 10 jugadors per l'expulsió de Ricardo Vaz del Reus i Manrique per part del Badalona. Un cop ha finalitzat el partit hi ha hagut picabaralles, amb invasió de camp per part d'alguns aficionats locals. Una situació que ha alterat el final de l'enfrontament.
Amb aquesta victòria el Badalona se situa en el cinquè lloc amb 37 punts. A la pròxima jornada els escapulats jugaran a l'Estadi Municipal contra el Tona.