25 anys de bàsquet a Badalona en una exposició a Pompeu Fabra

25 anys de bàsquet a Badalona en una exposició a Pompeu Fabra
Martí Vinyes
05/04/2024 - 21:09

Badalona - L'associació Badalona Bàsquet Base (BBB) ha inaugurat la celebració dels seus 25 anys amb una exposició a la plaça Pompeu Fabra. La mostra compta amb equipacions, trofeus, elements icònics dels dotze equips membres de l'associació i material històric cedit per la Fundació del Bàsquet Català. A més a més de l'exposició, també s'ha presentat el nou logotip per l'associació juntament amb unes equipacions per commemorar la ocasió, les quals lluiran tots els participants de la Copa Badalona durant l'escalfament.

El BBB té més actes preparats al llarg de l'any per commemorar els seus 25 anys. El primer d'aquests serà una diada on una selecció badalonina de categories mini infantil i cadet, s'enfrontaran contra la selecció catalana. Al mes d'octubre tindrà lloc l'acte central de la celebració amb una reunió a la sala Titus en la qual es donarà reconeixement a les figures més importants del bàsquet badaloní incloent a aquells qui ja no hi són. Per últim, volen tornar a celebrar el Campionat Júnior Internacional de Badalona, que solia tenir lloc durant els mesos de Nadal.

Al llarg de l'acte l'associació ha estat premiada amb dues condecoracions per part de l'Ajuntament de Badalona i de la Federació Catalana de Bàsquet per reconèixer la feina feta al llarg d'aquests vint-i-cinc anys. L'exposició es podrà visitar fins el 21 d'abril, de dilluns a divendres de cinc a vuit de la tarda i els caps de setmana de deu a una del migdia i de cinc a vuit de la tarda.