El Badalona cau a Terrassa per 3 a 1 contra el San Cristóbal

Ramon Duran
21/01/2024 - 16:45

Terrassa - Així i tot, l'equip de Gerard Albadalejo ha començat molt bé el partit, ja que al minut 1 i mig ha aconseguit avançar-se en el marcador mitjançant una diana de Wallid Meddeb, a centrada de Toni Larrosa. El Badalona ha continuat empenyent i al minut 4 Batanero ha enviat una pilota al pal. A partir d'aquí el San Cristóbal ha començat a créixer i un cop rere l'altre s'ha aproximat amb perill a la porteria de Craviotto. El porter escapulat, amb intervencions de gran mèrit, ha impedit l'empat fins que a la mitja hora Joao Víctor s'ha inventat un tret des de 25 metres que s'ha endinsat per l'escaire per posar la igualada. Abans del descans el mateix jugador portuguès, a la sortida d'un córner i després d'un refús, ha marcat desequilibrant el matx a favor dels locals. A la represa el Badalona ha buscat la diana de l'empat, però ha desaprofitat un parell de bones ocasions. Qui no ha perdonat ha estat el conjunt egarenc, que ha aprofitat un altre córner per sentenciar el partit i marcar el 3 a 1 definitiu. Les accions a pilota aturada i les centrades a l'interior de l'àrea han fet molt mal al conjunt de Gerard Albadalejo, que ja no ha pogut reaccionar i ha tingut a l'arquer Craviotto com el seu millor home.