El Badalona cau clarament a Tona per 2 a 0

Ramon Duran
05/11/2023 - 18:10

Tona - Al Badalona se li continua resistint puntuar fora de casa, i avui ha caigut per 2 a 0 al camp del Tona de manera molt clara. Els locals han sortit al terreny de joc amb molta intensitat i durant el primer quart d'hora han estat una autèntica piconadora que ha passat per sobre dels escapulats. Al minut 13, els osonencs ja s'han avançat en el marcador, una diana que ha resultat letal pel conjunt badaloní, que fins al descans ha estat incapaç de reaccionar. A la segona part ha continuat la mateixa tònica, amb un equip local, que ha insistit per marcar el segon gol, que s'ha evitat gràcies a les intervencions del porter del Badalona, Carles Craviotto. Però en el minut 90, els tonencs no han perdonat i han aconseguit una segona diana que ha fet justícia i que ha deixat sentenciat el matx.

Amb aquesta derrota el Badalona ja suma 5 partits perduts fora de casa a la lliga. En la pròxima jornada els escapulats rebran a casa al Girona B, diumenge a dos quarts de sis de la tarda.