El Badalona cau en el darrer sospir a Hospitalet 1-0, i queda eliminat del play-off.

Ramon Duran
09/06/2024 - 17:34

Hospitalet - Ha estat un final molt cruel per l'equip escapulat, que ha caigut eliminat, quan tot feia indicar que es jugaria una pròrroga de 30 minuts. El Badalona ha fet el partit que tocava contra un gran equip, que empatant es classificava. Al llarg dels 90 minuts hi ha hagut forces alternatives, amb ocasions per tots dos conjunts, però els de Gerard Albadalejo , amb un equip molt ofensiu, han collat de valent els darrers 20 minuts de l'enfrontament per evitar anar a la pròrroga. Dani Homet i Toni Larrosa, han disposat de bones ocasions per aconseguir la victòria, però la presa de decisions final no ha estat la més correcta. Amb 4 minuts de temps afegit sobre els 90 reglamentaris, ha arribat la gerra d'aigua freda, amb un gran gol des de 25 metres del davanter Albert López, que s'ha inventat un xut des de fora de l'àrea, que s'ha endinsat per l'escaire de la porteria de Craviotto. El Badalona ja no ha tingut temps per reaccionar, i els riberencs disputaran l'eliminatòria decisiva per pujar.

El Badalona ja ha posat punt final a la temporada, i a partir d'ara seran dies decisius per saber quin projecte hi haurà a tercera federació la pròxima temporada i si el tècnic Gerard Albadalejo, que té contracte pel curs vinent, continuarà dirigint l'equip badaloní.