El Badalona ensopega a l'Estadi Municipal conta la Montañesa per 0 a 2

Ramon Duran
21/04/2024 - 20:55

Badalona - El Badalona ha patit avui una derrota conta la Montañesa per 0 a 2 que li ha impedit poder-se classificar de forma virtual pels play off d'ascens.
El conjunt de Nou Barris ha dut a terme un enfrontament molt complet i ha sabut fer servir perfectament les seves armes, per assegurar-se 3 punts vitals per la permanència. El Badalona, que sumava 7 partits sense perdre, no ha estat còmode en cap moment i s'ha vist superat per l'adversari. Un gol de Joel Cañaveras a la primera part, després d'un córner i un altre de Wilbert a la recta final del matx, han resultat decisius per la victòria de la Monta.
Amb aquesta derrota el Badalona continua en el quart lloc de la classificació i conserva una avantage de 3 punts amb relació al cinquè classificat i 4 amb el sisè. El pròxim enfrontament del conjunt de Gerard Albadalejo serà dissabte vinent a dos quarts de sis al camp del Peralada.

El partit també ha servit per recaptar fons per la investigació per la lluita contra la malaltia de l'Ela.