El Badalona guanya 3 a 1 a la Rapitenca i dorm en posicions de play-off

Ramon Duran
09/03/2024 - 21:01

Badalona - Fa un parell de mesos semblava impensable, i també és veritat que aquest diumenge s'ha de disputar la resta de la jornada, però els 24 punts de 39 possibles d'ençà que va arribar Gerard Albadalejo a la banqueta escapulada ja no els treu ningú i avui el Badalona dormirà entre els 5 primers classificats, després de derrotar per 3 a 1 a la Rapitenca.

Els escapulats han fet uns bons primers 35 minuts de primera part i s'han avançat en el marcador amb una diana de Dani Homet, que ha rematat de cap a la sortida d'un córner. L'expulsió al minut 36 del lateral del conjunt tarragoní Marcos, ha condicionat més positivament als visitants fins al final del primer temps, que amb inferioritat numèrica s'han llançat obertament a l'atac per mirar de trobar la diana de l'empat. A la represa el Badalona ha començat a llegir molt millor el partit amb un home més i Batanero ha ampliat diferències, després d'una assistència del jugador del juvenil Willy Tomás. A la recta final l'exjugador escapulat Mousa, ha posat emoció, retallant diferències amb un 2 a 1 a manca de pocs minuts. Però el Badalona ha pogut evitar qualsevol ensurt i Dani Homet ha fet un doblet, després d'un refús del porter visitant, amb un xut previ de David Jiménez, deixant el definitiu 3 a 1.

Victòria molt important d'un Badalona que a la pròxima jornada visitarà el camp del Reus Reddis.