El Badalona ja és equip de play-off d'ascens

Ramon Duran
05/05/2024 - 17:16

Santa Coloma de G. - Els escapulats han hagut de treballar de valent al camp de la Fundació Grama, on han empatat 2 a 2, per aconseguir el punt necessari per certificar el play-off, i a més, fer-ho com a quarts classificats, a manca d'una jornada per finalitzar el campionat. Després d'un bon inici de partit per part dels escapulats, el conjunt de Santa Coloma ha posat la directa i amb dues dianes ha arribat al descans amb un 2 a 0 a favor, que podia deixar als badalonins sense tancar l'objectiu de forma matemàtica. La reacció no s'ha fet esperar amb els canvis del tècnic Gerard Albadalejo, i el Badalona ha començat a dominar i generar ocasions en el segon període. El davanter Dani Homet , amb un doblet (el segon gol ha estat de traca i mocador), ha estat l'artífex de l'empat i fins i tot els escapulats han gaudit d'alguna ocasió més per guanyar. Finalment, aquest empat combinat amb l'empat del Tona contra el Reus i la victòria del Prat al camp de l'Escala, li han donat el quart lloc de forma matemàtica al Badalona, que d'aquesta manera, onze anys després, tornarà a disputar un play-off d'ascens.

IMG_4387

El rival del Badalona al play-off d'ascens serà el Vilassar de Mar, tercer classificat. Serà una eliminatòria d'anada i tornada, primer a Badalona i després a localitat maresmenca, els dies 12 i 19 de maig. Abans, dissabte 11 de maig els de Gerard Albadalejo disputaran la darrera jornada de lliga a l'Estadi Municipal, contra el San Cristòbal.