El Badalona sap patir a Girona i suma la cinquena victòria consecutiva

Ramon Duran
31/03/2024 - 16:36

Riudarenes - El Badalona s'ha imposat per 1 a 2 al camp del Girona B i s'ha consolidat en el quart lloc de la classificació.

El conjunt de Gerard Albadalejo es troba en ratxa positiva i no hi ha equip que el pugui aturar. Aquest matí, al Municipal de Riudarenes, els badalonins han sabut patir, lluitar i ser un conjunt molt sòlid davant un dels equips, el filial gironí, que millor futbol fa de la categoria. El Badalona ha marxat al descans amb un 0 a 2 favorable, dianes de falta directa de David Batanero i de Toni Larrosa, aprofitant un error del porter local. A més a més de fer un gran treball defensiu, el porter Craviotto, amb les seves intervencions, ha tornat a ser decisiu. A la segona part, els gironins han continuat insistint per retallar diferències i el davanter Carles ha vist porteria al minut 65. Restava molt de temps per finalitzar el matx i per sumar la cinquena consecutiva, però un cop més, malgrat les baixes, el conjunt badaloní ha pogut aguantar, i amb una solidesa d'equip gran ha sumat 3 punts que el mantenen en el quart lloc de la classificació, obrint a més una distància de 4 amb relació al cinquè i sisè classificats.