El Badalona sap patir a Vilassar i malgrat perdre per 2 a 1 , supera l'eliminatòria

Ramon Duran
26/05/2024 - 22:11

Vilassar - El tècnic del CF Badalona, Gerard Albadalejo, ja va avisar que tot i el 3 a 0 de l'anada no seria fàcil i així ha estat. El Badalona ha hagut de patir i saber defensar-se de valent davant un conjunt maresmenc que ha intentat durant els 90 minuts igualar l'eliminatòria. Els escapulats s'han avançat amb una diana de Dani Homet als 10 minuts de partit, que deixava l'eliminatòria pràcticament sentenciada. Però els locals no s'han rendit i han posat setge permanent a la porteria de Craviotto. L'encert del porter i la gran actuació defensiva dels badalonins han impedit que arribés el gol del Vilassar. Però al minut 44 el davanter Francisco Cunha ha situat l'empat a 1 i ha donat vida al seu conjunt de cara al segon període. Un segon temps en el qual el Vilassar ha fet el 2 a 1 en una acció desafortunada a l'interior de l'àrea, que els ha fet creure en la remontada. A partir d'aquí i fins al final, el Badalona ha fet molt poc en atac, però ha sabut patir i defensar-se amb molt d'ordre per superar la ronda contra un gran equip.

Ara, el Badalona s'enfrontarà a la segona eliminatòria a l'Hospitalet, que ha superat al Prat. El matx d'anada es jugarà el pròxim diumenge a les 7 de la tarda a l'Estadi Municipal.