El Badalona s'imposa 2 a 1 en un final de bogeria

Ramon Duran
14/01/2024 - 21:02

Badalona - El Badalona s'ha agafat avui a l'èpica i ha capgirat un partit contra la Fundació Grama que al minut 88 estava 0 a 1 favorable als de Santa Coloma. A la primera part els visitants han passat per sobre dels escapulats. Després d'una bona oportunitat del Badalona al minut 4, els colomencs han marcat poc després en una segona jugada que venia d'un córner. Amb aquest gol, la Grama ha estat molt còmode davant un conjunt badaloní molt imprecís en tot moment. Al descans , el tècnic local Gerard Albadalejo ha introduït 3 canvis i ha mirat de canviar al rumb de l'enfrontament. A mesura que passaven els minuts el Badalona ha anat creixent i cada cop el gol de l'empat es veia més a prop. Però s'ha hagut d'esperar al minut 88 perquè Dani Homet establís la diana de la igualada, i coincidint amb el 90 Walid Meddeb ha provocat la bogeria a les graderies del Municipal, fent pujar el segon.
Amb aquesta victòria el Badalona aconsegueix dos triomfs consecutius i se situa amb 20 punts a la classificació a la zona mitjana.