El Badalona s'imposa per 0 a 2 al camp del Prat, en un partit molt seriós dels de Gerard Albadalejo

Ramon Duran
03/03/2024 - 17:01

El Prat de Llobregat - El Badalona fa un pas de gegant a la classificació i s'imposa per 0 a 2 al camp del Prat.

A la primera part el conjunt pota-blava ha portat molt de perill a la porteria del Badalona, amb dos llançaments que han sortit fregant el pal, i una altra pilota que ha impactat a la fusta de la porteria de Craviotto. Però en el darrer quart d'hora del primer temps, els escapulats han estat letals, i amb dos contracops, el primer que ha finalitzat Adri Rivas, i el segon que l'ha culminat Toni Larrosa, han situat un 0 a 2 al descans, que ha resultat decisiu al final del matx.
Només començar la segona part Larrosa ha vist com el porter local Pablo, li ha aturat un penal, que hagués estat el tercer gol badaloní. Fins al final, els de Gerard Albadalejo no han tingut cap mena de problema per mantenir la renda en el marcador, i el tècnic fins i tot s'ha permès el luxe de fer debutar dos jugadors més del juvenil, Bustos i Joel Gil. Al final de l'enfrontament el tècnic es mostrava content per la victòria, però tenia una sensació agredolça:

Gerard Albadalejo- Tècnic CF Badalona

El pròxim partit del Badalona serà dissabte vinent a les 5 de la tarda a l'Estadi Municipal davant la Rapitenca.