El Badalona torna a ensopegar fora de casa

Ramon Duran
03/12/2023 - 17:30

Badalona - Fora de casa no ha canviat res i el CF Badalona ha tornat a perdre, en aquesta ocasió al camp de la Montañesa per 2 gols a 0.

Amb aquesta derrota ja són set desplaçaments consecutius sense puntuar. Així i tot, l'equip de Gerard Albadalejo ha fet una bona primera part, disputant amb intensitat tots els duels i sense concedir ocasions a un rival, que viu molt de les segones jugades i de les centrades a l'interior de l'àrea. Només començar el segon període ha arribat el primer gol local, que ha materialitzat Linares en una rematada de cap des del punt de penal. A la següent acció, Toni Larrosa, ha tingut la diana de l'empat, però quan només havia d'empènyer la pilota a l'interior de la porteria, després de driblar al porter de la Montañesa, ha relliscat i ha perdut la possibilitat d'igualar el partit. Fins al final, el Badalona ha mirat de dominar per aconseguir mínim un punt, però els de Nou Barris s'han defensat amb molt d'ordre. En el minut 95, un penal que ha comès el central Hugo Caroz, ha suposat el 2 a 0 definitiu.