El Badalona venç al Prat per 2 a 0

El Badalona venç al Prat per 2 a 0
Ramon Duran
15/10/2023 - 21:07

Badalona - El Badalona ha aconseguit una victòria força còmoda davant el Prat, amb un doblet del davanter Wallid Meddeb.
Els primers 25 minuts de l'enfrontament han estat igualats, però a partir d'aleshores, els badalonins han començat a generar ocasions de gol. Wallid en una acció personal, que ha acabat amb un xut fluix, ha avisat al porter pratenc. Al minut 31, una recuperació a prop de l'àrea pota blava, ha servit perquè Toni Larrosa entrés per l'esquerra i donés una assistència letal a Wallid, que al segon pal, tot sol, ha avançat al seu equip. Fins al descans, el porter del Prat, Adri Rojàs, s'ha convertit en el protagonista, aturant dos llançaments des de fora de l'àrea de Batanero i de Sergi Romero.
A la segona part, el Badalona no ha tingut problemes per mantenir la renda i a més a més l'ha ampliat amb una gran acció a l'interior de l'àrea que ha tornat a finalitzar Wallid, a passada de Toni Larrosa. Fins al final, el Badalona molt sòlid en l'àmbit defensiu, no ha passat per cap mena de problema per sumar 3 punts, que l'apropen a la zona mitjana de la classificació.