El Badalona venç al Tona per 3 a 2 i ja és el quart classificat a manca de 8 partits

Ramon Duran
24/03/2024 - 21:00

Badalona - El Badalona ha sumat una victòria per 3 gols a 2 contra el Tona que el deixa situat en el quart lloc de la classificació amb 40 punts.

Ha estat el quart triomf consecutiu dels de Gerard Albadalejo, que han marxat al descans dominant per 1 a 0 en el marcador, gràcies a una diana de cap d'Albert Estellés en el minut 45 del primer període. A la represa, ben aviat Toni Larrosa ha fet el segon dels locals, que deixava el partit molt ben encarrilat pels escapulats. Però a partir d'aleshores ha arribat la reacció del Tona , amb dues dianes de Pau Morer, que ha entrat a la segona part, destacant sobretot la de l'empat a 2 després d'un llançament de falta espectacular. Però el millor del Badalona estava per arribar quan en el minut 89 Toni Larrosa ha engaltat una volea que s'ha endinsat mossegada dins la porteria osonenca provocant la bogeria a les graderies del Municipal. Una victòria in extremis que ha valorat el tècnic Gerard Albadalejo

Amb aquest triomf el Badalona ocupa el quart lloc i deixa enllestida de forma virtual la permanència. Ara a manca de 8 partits per finalitzar la competició l'objectiu principal és quedar entre els 5 primers per disputar el play-off d'ascens.