El Badalona en vol més

El Badalona en vol més
Ramon Duran
18/01/2024 - 14:35

Badalona - El Badalona espera que la bona ratxa de resultats no s'aturi. L'equip escapulat està conscienciat que cal continuar amb aquesta dinàmica i que s'ha de fer una segona volta de play-off.

A manca d'un o dos fitxatges més per acabar de tancar la plantilla fins a final de temporada, el conjunt badaloní, que va tornar ahir als entrenaments, es troba en el millor moment d'ençà que va començar el campionat de lliga. Les dues victòries consecutives han donat molta moral als jugadors, que no es volen aturar aquí i que aspiren a fer una segona volta molt millor que com pot acabar la primera. Pensar a quedar entre els 5 primers ara mateix continua estant lluny, tenint en compte d'on ve l'equip, però anar progressant partit a partit pot permetre a mitjà termini somiar.

De cara al partit de diumenge al camp del San Cristóbal, el Badalona té dos sancionats. Per una banda, el capità Cristian Márquez, per acumulació d'amonestacions, i per l'altra el tècnic Gerard Albadalejo, que contra la Grama va veure una doble targeta groga.