El Badalona tanca la fase regular de la lliga amb un festival de gols contra el San Cristóbal 4-2

Ramon Duran
11/05/2024 - 21:25

Badalona - Tots dos equips han presentat un onze menys habitual, i els jugadors amb menys minuts ho han volgut aprofitar. El Badalona ha sortit molt bé i Carlos Martínez, ben aviat, ha fet l'1 a 0 amb un llançament des de fora de l'àrea. Els terrassencs han empatat abans del descans amb una diana a pilota aturada del defensa Otero. A la represa, Walid Meddeb, ha fet el segon del Badalona en una acció protestada per part dels visitants, i que ha representat l'expulsió de Ricky per doble amonestació. Amb un home més, el Badalona ha fet el tercer mitjançant el jugador del juvenil Juan Valverde, i ha disposat de diverses ocasions per ampliar les diferències. Iván ha situat el 3 a 2 per posar una mica d'emoció, però Toni Larrosa, a les acaballes, ha marcat el 4 a 2 definitiu. La nota negativa ha estat la lesió de Walid Meddeb, que ha hagut de ser traslladat a un centre hospitalari, amb un fort cop a la zona de les cervicals.

A partir de dimarts, els de Gerard Albadalejo, començaran a preparar l'enfrontament d'anada del play-off d'ascens contra el Vilassar de Mar, que es jugarà el diumenge 19 de maig.