El badaloní Dani Villalaín, nou president de la Federació Comarcal d'Esquerra Republicana del Baix Besòs

El badaloní Dani Villalaín, nou president de la Federació Comarcal d'Esquerra Republicana del Baix Besòs
Anna García de Albéniz
08/11/2023 - 13:22

Sant Adrià de Besòs - El badaloní Dani Villalaín ha estat escollit president de la Federació Comarcal d'Esquerra Republicana del Baix Besòs, formada per la militància de Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià. D'altra banda, el també badaloní Àlex Montornès ha estat designat Conseller Nacional.

Villalaín ha estat nomenat president durant l'assemblea de la Federació celebrada aquest dimarts a Sant Adrià de Besòs i s'encarregarà de dirigir el partit en l'àmbit comarcal durant els propers quatre anys. D'aquesta manera, agafa el relleu d'Eduard Puig, actual president de la secció del partit a Badalona, que ha estat president de la Federació Comarcal des de 2019. El badaloní farà equip amb Ana Balsera, actual diputada al Parlament de Catalunya, qui assumirà el càrrec de Secretària General.

villa1

L'assemblea també ha triat el badaloní Àlex Montornès com a representant del Baix Besòs al Consell Nacional d'Esquerra Republicana. Aquest se celebra cada tres mesos per perfilar la política del partit segons la línia fixada durant el congrés anterior.

montornessssss

L'executiva d'esquerra republicana de la Federació Comarcal del Baix Besòs compta amb més presència badalonina. Ivana Portero ha estat designada com a secretària de finances, Ignasi Costa assumirà la Secretaria de Ciutadania i Núria Marín gestionarà la Secretaria de Moviments Socials i Partit Obert.