El badaloní Jordi Matamoros presenta 'El Sello de la Ira', la seva cinquena novel·la

El badaloní Jordi Matamoros presenta 'El Sello de la Ira', la seva cinquena novel·la
Sara Nicolás
06/06/2024 - 20:37

Morera, Badalona - L'escriptor badaloní Jordi Matamoros s'endinsa en el món de les desaparicions a través de la seva darrera novel·la, anomenada «El Sello de la Ira». Més d'una dècada després de publicar el seu primer treball, Matamoros ha presentat a l'Associació de Veïns de Morera la seva cinquena obra.

L'autor badaloní va quedar sorprès quan va conèixer el nombre de persones desaparegudes que es registren al món cada any. La xifra, que assegura se situa entre els 8 i 10 milions de persones, el va colpir de tal forma que va decidir plasmar-ho en una novel·la de ficció. Així, l'escriptor exposa a «El Sello de la Ira» com les elits mundials són les que mouen els fils i decideixen qui viu i qui mor. D'aquesta manera, un assassí infiltrat a l'Església catòlica és el protagonista de la cinquena obra de Matamoros.

EL SELLO DE LA IRA JORDI MATAMOROS (3)

Un any ha necessitat Matamoros per tenir enllestida aquesta novel·la, que està escrita amb un llenguatge molt visual, pensada per arribar en un futur a la gran pantalla. Precisament l'autor ha anunciat que fragments de la seva obra «Vías Muertas» s'inclouran dins un projecte cinematogràfic.