El badaloní Takuro Takeuchi s'estrena al setè art amb 'Segundo premio'

El badaloní Takuro Takeuchi s'estrena al setè art amb 'Segundo premio'
Àlex Sisó
13/06/2024 - 21:32

Badalona - El badaloní Takuro Takeuchi s'ha estrenat al món del cinema com a director de fotografia de 'Segundo Premio', una pel·lícula sobre el conegut grup Los Planetas, un dels més destacats del panorama musical espanyol dels anys 90. Un film, dirigit per Isaki Lacuesta i Pol Rodríguez, que es pot veure aquests dies a les sales de cinema i ha tingut una molt bona acollida per part de la crítica.

'Segundo Premio' fa un retrat de la famosa banda en un moment de crisi, a finals de la dècada dels 90, quan el baixista i el bateria acabaven d'abandonar el grup. Aconseguir transportar als espectadors als 90 ha estat tot un repte per Takeuchi. Ho ha fet donant un aspecte analògic a tot el metratge, enregistrat en vídeo.

Takuro Takeuchi al BDN360

Un film que, segons Takeuchi, vol establir un joc amb els fans de Los Planetas. I és que la història no és del tot fidel a la realitat.

Takuro Takeuchi al BDN360

Takeuchi és fill de pare japonès i mare badalonina. Va néixer al país nipó, on va viure fins als set anys. Tot i que considera que el món del cinema és intens, assegura que l'apassiona i vol continuar ajudant els directors a explicar històries.

Entrevista íntegra al BDN360