El Badasona exhaureix totes les entrades en la seva segona edició

El Badasona exhaureix totes les entrades en la seva segona edició
Judit Larios
27/11/2023 - 07:30

Badalona - La segona edició del Badasona ha exhaurit totes les entrades. Aquest cap de setmana, per l'escenari del Margarida Xirgu hi han passat algunes de les bandes guanyadores del Concurs de Música de Badalona i d'altres com la Botey Band de l'escola Antoni Botey.

El Badasona ha reunit tant bandes locals consolidades com d'altres amateurs per oferir-los un espai on interpretar la seva música en viu. El cartell, que buscava oferir una varietat d'estils musicals, incloïa artistes com Anarkids i Elena García, tots dos guanyadors a l'edició d'enguany del Concurs de Música. També hi ha hagut propostes de rock, metal i gospel. Així, els organitzadors es mostren convençuts que el Badasona és una plataforma que permet a les bandes donar-se a conèixer a la ciutat. L'associació cultural La Rotllana és la responsable d'aquesta mostra de música badalonina.

L'organització del Badasona celebra haver exhaurit les entrades tant per dissabte com per diumenge, reunint unes 400 persones als concerts cada dia. Destaquen que, tot i que l'accés fos gratuït, han notat un augment de públic respecte la primera edició.

📺 Notícia audiovisual de l'informatiu del 28/11/23: