El barri de Coll i Pujol tindrà una sala d'estudi el segon semestre d'aquest any

El barri de Coll i Pujol tindrà una sala d'estudi el segon semestre d'aquest any
Anna García de Albéniz
19/02/2024 - 12:56

Coll i Pujol, Badalona - Badalona tindrà una sala d'estudi de 400 metres quadrats a Coll i Pujol, concretament entre els carrers de la Vila Vall-Llebrera i Santa Bàrbara. El projecte l'han presentat aquest matí i, segons el govern, permet saldar un deute històric pel que fa a equipaments en aquest zona.

WhatsApp Image 2024-02-19 at 10.14.41 (1)

La sala d'estudi, que estarà oberta 24 hores els 365 dies, està previst que entri en funcionament durant el segon semestre de l'any. A hores d'ara s'hi fan les obres d'adequació de l'espai que calculen podrien finalitzar abans de l'estiu. L'edifici no comptarà amb personal de seguretat sinó que disposarà d'un servei de videovigilància ininterromput, un sistema que ja s'implementa en d'altres equipaments a municipis com l'Hospitalet o Cornellà. D'aquesta manera, segons l'alcalde Xavier Garcia Albiol, serà un espai autònom i segur.

L'edifici estarà dividit en tres àrees diferenciades: una zona de lectura, un espai de treball pensat per a reunions i un altre d'estudi. Segons l'executiu local, la sala es trobarà ubicada en un immoble propietat de l'Ajuntament. A més, ha avançat que l'equipament comptarà amb un local adjacent que acollirà, en un futur, dependències municipals. Aquest serà el primer de dos equipaments més d'aquestes característiques que es volen posar en marxa a la ciutat durant el mandat de Xavier Garcia Albiol. L'alcalde ha qualificat el projecte d'un gran pas endavant i constarà d'una inversió de 300.000 euros.

imatge_NP 1