El bàsquet base de la Penya rep xerrades per prevenir lesions esportives

El bàsquet base de la Penya rep xerrades per prevenir lesions esportives
Xavi Ballesteros / Ferran Vinaixa
23/05/2024 - 16:04

Badalona - Els entrenadors del bàsquet base de la Penya, els jugadors i les famílies van rebre aquest dimecres una última xerrada sobre la prevenció de lesions esportives, un tema clau en un món cada vegada més exigent.

DGL_6771
Foto: Quiron Salut


L'Hospital Quirónsalut Badalona que té un acord fins al 2026 amb el Joventut ha fet unes xerrades en el bàsquet base de la Penya. La primera es va fer la setmana passada enfocada a la cura traumatològica de l'esportista que va ser enfocada amb un grup de joves de 12 a 16 anys i les seves famílies. Mentre ahir va ser sobretot per com enfocar els entrenaments per evitar situacions de lesions esportives i com tractar-les en cas que es produeixin, una xerrada que va tenir un grup de joves de 16 a 18 anys.

DGL_6756
Gonzalo Samitier


Gonzalo Samitier, especialista en l'àrea d'espatlla i genoll, va posar en context la importància de fer un bon escalfament abans d'iniciar l'activitat, l'alimentació i el descans com a factors claus per evitar lesions. I més en un club com el Joventut amb l'exigència que hi ha en aquest mig miler de nens i nenes del bàsquet base.