El Boet Mataró paga els plats trencats en un partit sense història (79-42)

Albert Guerra
02/12/2023 - 21:04

Olimpic de Badalona - La Penya deixa enrere les males sensacions de la derrota a Estepona a costa d'un Boet Mataró al qual no ha donat cap tipus d'opció (79-42).

Les maresmenques han plantejat una zona des d'inici de partit a la Penya, que després d'un inici encallat en atac, ha crivellat el cèrcol des del perímetre trencant l'alternativa defensiva mataronina amb una sèrie de triples que ja era de 8-18 al descans. La renda als primers 20 minuts era ja de 23 punts a favor amb el 41 a 18 i no ha fet més que créixer fins a una màxima que ha estat de +38.

Especialment destacada ha estat la capitana Mariona Teixidó, que ha aprofitat les baixes exteriors de Segura i Santibáñez per signar el seu millor partit de la temporada amb 15 punts i un espectacular 5/7 en triples. La badalonina Emma Barceló ha estat la millor del Boet amb 15 punts però insuficient contra un rival d'una altra lliga.

La Penya suma la 8a victòria en 12 partits i visitarà, el dimecres, la pista de l'Unicaja. El Boet, en canvi, té un calendari més atapaït ja que afronta 3 partits més en menys de 6 dies: demà mateix juga a la pista del Leganés un ajornat, dimecres reben el Melilla i el proper dissabte juguen a la pista de l'Ardoi navarrès.