El canvi d'horari limita els entrenaments de l'UGE, que fa un mes que entrena gairebé a les fosques

El canvi d'horari limita els entrenaments de l'UGE, que fa un mes que entrena gairebé a les fosques
Berta Soler Mercader
06/11/2023 - 20:40

Pistes Paco Águila - Fa un mes que els atletes i esportistes de les pistes Paco Águila, al barri de Canyet, entrenen gairebé a les fosques. El robatori de cablejat a principis d'octubre ha provocat aquesta situació. Ara, amb el canvi d'horari aquesta problemàtica s'ha agreujat.

Només 8 dels 52 focus que il·luminaven aquestes instal·lacions esportives, les pistes Paco Águila, funcionen actualment. Això passa perquè fa un mes van patir dos furts de cablejat elèctric que impossibiliten l'encesa de la majoria de focus de llum. El canvi d'horari, a més, ha agreujat la problemàtica, ja que la foscor limita els entrenaments dels esportistes, sobretot dels més menuts, i també dificulta la tasca dels entrenadors.

WhatsApp Image 2023-11-06 at 20.39.02
Els entrenadors han d'ensenyar als alumnes gairebé a les fosques.

Des de l'entitat expliquen que la seva paciència s'està acabant. Fa molts anys que reclamen una reforma de les instal·lacions, perquè tenen més de vint anys i el material està desgastat. Només reben, diuen, pilotes fora per part del govern municipal i cap solució.

Per la seva banda, l'Ajuntament assegura que la situació està en tràmit de reparació. Recordem que els atletes comparteixen les pistes de Paco Águila amb els esportistes del Rugby Club Badalona.

📺 Notícia audiovisual a l'Informatiu 06/11/23: