El Casal dels Infants fa una crida per sumar voluntaris

El Casal dels Infants fa una crida per sumar voluntaris
Rafa Tejada
21/05/2024 - 15:37

Badalona - El Casal dels Infants necessita voluntaris pels casals d'estiu que oferirà a Badalona, Santa Coloma, Sant Adrià del Besòs, Barcelona i Salt, entre l'1 de juliol i el 24 d'agost.

L'entitat, que actualment acompanya més de 6.000 infants, joves i les seves famílies, vol incorporar cada setmana 100 voluntaris i voluntàries que es puguin sumar al seu equip. La crida forma part de la campanya 'Activem els factors de protecció', que ha de servir per sensibilitzar la ciutadania sobre la necessitat de donar suport a la infància i els joves de les famílies vulnerables a l'estiu. Encara més, des de la direcció del Casal dels Infants, destaquen el paper del voluntariat perquè contribueix a garantir el dret al lleure i a l'educació dels nois i noies durant aquesta època de l'any.

Les persones interessades a fer de voluntari al Casal dels Infants, que també ofereix estades de colònies, campaments i camps de treball en diverses poblacions de Catalunya, poden trobar més informació al web de l'entitat.