El Casal dels Infants La Betsaida fa una crida per incorporar voluntaris de cara a l'estiu

El Casal dels Infants La Betsaida fa una crida per incorporar voluntaris de cara a l'estiu
Àlex Valero
17/05/2023 - 21:37

Badalona - El Casal dels Infants fa una crida per incorporar 400 voluntaris de cara aquest estiu. L'associació necessita aquest volum de persones per poder garantir el servei de lleure educatiu a 1.500 infants i joves en risc d'exclusió. En l'àmbit més local es necessiten sumar unes 60 persones per als barris de Llefià i Sant Roc, entre ells pel Casal dels Infants La Betsaida de Badalona.

El Casal dels Infants durant l'estiu resulta fonamental per aquests joves, que es troben sense cap espai d'oci i lleure per les vacances a les escoles i als instituts. A més, és una via on els nens adquireixen habilitats, trenquen amb la rutina i fan amistats en un entorn diferent. Per tots aquests motius, des de La Betsaida, consideren que és imprescindible comptar amb el nombre suficient de voluntaris.

Els requisits per ser voluntari és ser major de 16 anys. No cal cap formació ni coneixements previs, només motivació, energia i compromís. Aquells que ja exerceixen com a voluntaris descriuen l'experiència com a molt enriquidora i dinàmica.

El casal d'estiu està adreçat a joves d'entre 3 a 24 anys. Es reparteix en dues tongades de tres setmanes, una entre el juny i el juliol, i l'altra a l'agost. En acabar, els menors 12 anys faran entre tres dies i una setmana de colònies, i els més grans marxaran una setmana de campaments.