El CCE Tiana és el quart equip de futbol català amb més seguidors a TikTok

El CCE Tiana és el quart equip de futbol català amb més seguidors a TikTok
Mònica Martín / Eva Gómez / Enric Cabañas
18/04/2024 - 21:05

Centre Cultural Esportiu Tiana - El Centre Cultural Esportiu de Tiana s'ha convertit en un referent a les xarxes socials, especialment a TikTok, on és el quart equip de futbol català més seguit després dels tres equips professionals: el FCBarcelona, el Girona i l'Espanyol.

Més de 300.000 seguidors, més de 10 M de m'agrades i vídeos amb més de 19 M de reproduccions. El Centre Cultural Esportiu de Tiana és un referent a TikTok. 4 anys de feina dels responsables de comunicació, en Ferran Miralles i en Gerard Montes, que han fet créixer el club a les xarxes socials, convertint-se en el quart club esportiu de futbol català amb més seguidors a la xarxa social. Els dos joves van començar de manera genuïna, sense cap pretensió ni pressupost, amb idees innovadores i molta empenta per fer créixer el club.

WhatsApp Image 2024-04-18 at 21.02.17

Els infants del club es troben motivats per continuar sent els protagonistes i que mares, pares, amics i coneguts puguin gaudir del contingut que generen. Alguns d'ells, fins i tot, han estat reconeguts quan visiten altres camps de futbol.

El club seguirà focalitzat en el creixement de la seva comunicació, amb la nova junta directiva i l'entrada d'un nou patrocinador ja estan apostant per millorar els continguts i adquirir una nova càmera que segueix les accions principals del joc amb la pilota.