El Centre Cívic La Salut acull activitats de cohesió, lleure, salut i cura

El Centre Cívic La Salut acull activitats de cohesió, lleure, salut i cura
Àlex Sisó
25/06/2024 - 17:18

Badalona - Tallers de defensa personal, suport en la criança d'infants de 0 a 3 anys i espais d'acompanyament juvenil i de promoció del benestar emocional de la gent gran. Són algunes de les activitats, gratuïtes i adreçades a totes les edats, que el Centre Cívic La Salut acull des d'aquesta setmana fins a finals d'any.

Agrupades dins l'espai de cures i convivència, que organitza el Departament de Convivència i Mediació de l'Ajuntament de Badalona, les activitats volen fomentar el benestar personal i social, generar vincles i reduir les conseqüències de la desigualtat social.

Les classes de defensa personal es faran els dimarts, de 19 a 20 hores, per a joves de 14 a 18 anys i de 20 a 21 hores de la nit per a majors de 18. Enllaç d'inscripció.

L'espai de suport a la criança s'ha programat els dimecres de 09.30 a 11 hores. Es tracta d'una activitat adreçada a famílies que tenen infants d'entre 0 a 3 anys, les quals podran compartir vivències i comptaran amb l'acompanyament d'una professional especialitzada en criança que els donarà pautes de nutrició, adaptació d'espais a la llar i habilitats parentals. Enllaç d'inscripció.

Els dijous, de 17 a 19.30 hores, el Centre Cívic La Salut acollirà l'espai d'acompanyament a joves, adreçat a adolescents a partir de 12 anys. L'objectiu és que s'hi escoltin les seves inquietuds, fomentin bons hàbits i crear vincles. Enllaç d'inscripció.

Finalment, els divendres, de 9.30 a 11 hores es farà l'espai de trobades i activitats de foment del benestar emocional de la gent gran, què inclourà accions de socialització, risoteràpia i musicoteràpia, entre altres tallers. Enllaç d'inscripció.