El Certamen Internacional de pintura Zurbarán incorporarà un premi destinat a joves artistes

El Certamen Internacional de pintura Zurbarán incorporarà un premi destinat a joves artistes
Mònica Martín / Martí Vinyes
12/04/2024 - 20:49

Port de Badalona - L'Associació Cultural Extremenya, organitzadora del concurs, anuncia durant la inauguració d'una exposició al Port de Badalona que el certamen d'enguany incorporarà un premi per a joves artistes. La mostra compta amb algunes de les obres finalistes de les últimes 6 edicions.

Uns 900km de distància separen el Port de Badalona d'Extremadura, la terra del pernil ibèric, del Pimentón de la Vera o de la torta del Casar. L'Associació Cultural Extremenya Zurbarán trasllada des d'aquest divendres l'essència de la comunitat al Port de Badalona en format artístic. I és que les instal·lacions acolliran durant tres setmanes una exposició on es presenten les obres finalistes entre el 2017 i el 2023 del Certamen Zurbarán.

WhatsApp Image 2024-04-12 at 20.46.40

L'entitat ha anunciat que els joves també podran participar i tindran una modalitat destinada als menors de 18 anys que vulguin presentar la seva obra. Un certament amb cada cop més participació i segons expliquen cada vegada més internacional.

Amb el mar de fons com a postal i amb la banda sonora de l'exposició a càrrec del Duo Reafina l'associació ha regalat al port de Badalona un dels quadres finalistes de l'edició del certament de 2020. Es tracta de 'Travesia' d'Aram Musset.

WhatsApp Image 2024-04-12 at 20.46.42