El CF Badalona cau en el debut a la lliga 1-0 a Vilassar

Ramon Duran
10/09/2023 - 21:34

Vilassar de Mar - El debut a la lliga del Club Futbol Badalona no ha estat el desitjat, i els escapulats han caigut per 1 a 0 contra el Vilassar de Mar, en un partit per oblidar del conjunt de Santi Álvarez, que a més a més ha acabat els 90 minuts amb 9 jugadors per les expulsions de Salcedo per doble amonestació, i en el darrer minut de Manrique per vermella directa. Els del Maresme s'han avançat al quart d'hora de joc, en una manca d'entesa entre la defensa i el porter Craviotto. Els badalonins s'han mostrat imprecisos en l'àmbit defensiu i sense continuïtat en el joc d'atac. Abans del descans, el porter Carles Craviotto ha aturat un penal al conjunt local, que hagués representat el 2 a 0. Els escapulats han intentat redreçar la situació al començament del segon període, però l'expulsió de Salcedo al minut 56 ha malbaratat qualsevol possibilitat de remuntada. Fins al final i amb inferioritat numèrica, s'ha passat per una fase on el Vilassar ha pogut fer el segon, amb un Craviotto que ho ha tornat a impedir,i fins i tot Toni Larrosa ha disposat de la més clara per empatar, però la seva rematada ha anat a la xarxa exterior. En el temps afegit el defensa del Badalona Xavi Manrique ha estat expulsat per vermella directa, deixant al seu equip amb 9 jugadors, tot i que el marcador no s'ha tornat a moure.