El CF Badalona eliminat de la Copa del Rei (0-5)

Ramon Duran / Ferran Vinaixa
07/03/2024 - 19:27

Oviedo - El CF Badalona ha caigut eliminat de la Copa del Rei juvenil en la semifinal que l'ha enfrontat al RCD Mallorca. Els escapulats han encaixat un contundent 0 - 5 davant d'un conjunt mallorquí que s'ha mostrat molt superior.
El somni de la Copa del Rei s'ha acabat pel juvenil del Badalona d'una manera molt cruel. Els escapulats es plantaven al Carlos Tartiere d'Oviedo amb molta il·lusió i molt de futbol en les seves botes. Mostra d'això han estat els primers 30 minuts de joc, en els quals Sergi Pérez ha tingut una doble ocasió claríssima de gol. La pilota no ha entrat, i en un moment que el Badalona estava amb 10 jugadors momentàniament, el Mallorca ha fet un contraatac i Alexander Woiski ha obert el marcador. A partir d'aquí ha canviat el partit i el conjunt balear ha estat un vendaval. 5 minuts després del primer gol ha arribat el segon, obra de Pablo Moya, i abans del descans ha arribat la sentència amb el 0 a 3, obra també de Woiski. En tornar dels vestidors, Woiski ha completat el seu hat-trick particular amb el quart gol mallorquinista i al minut 68 Axel ha tancat el marcador amb el definitiu 0 a 5.

tartiere

El Badalona tanca així una participació històrica a la Copa del Rei juvenil en la qual ha aconseguit eliminar a conjunt com l'Osasuna, el Barça o el Leganés. Ara els de Genis Sampietro podran descansar de la competició uns dies perquè no tenen partit de lliga aquest cap de setmana. Divendres vinent, dia 15 de març a les 7 de la tarda, l'Ajuntament de Badalona reconeixerà la gesta d'aquest equip amb una recepció a la casa consistorial.