El CF Badalona Futur guanya 3 - 2 al CE Sabadell deixant-lo fora de la Copa Catalunya

Paula Reverter Pastor
14/08/2023 - 16:01

Badalona - El Club de Futbol Badalona Futur va guanyar aquest diumenge el segon partit de Copa Catalunya a l'Estadi Municipal de la ciutat, deixant al CE Sabadell fora de la classificació amb un resultat de 3 - 2.

Un partit força dividit amb una entrada del Badalona Futur molt potent, on els primers 30 minuts aconseguien el 2 a 0 amb un gol en pròpia porta per part dels rivals i un gol de penal de Peque Polo. Minuts després, el CE Sabadell es va posar al partit amb un gol, també de penal, de Cristian Herrera abans de marxar a la mitja part. Al tornar dels vestidors els rivals van pujar el ritme marcant el segon gol, també per Cristian Herrera. On el Futur va respondre amb un altre gol de Valverde, marcant així el 3 - 2 que seria el resultat final del partit.

El Badalona Futur actualment es troba adaptant-se a les noves circumstàncies i també al nou equip ara dirigit per Ferran Costa, el nou tècnic procedent del Manresa.