El CF Badalona vol començar l'any amb bon peu

El CF Badalona vol començar l'any amb bon peu
Ramon Duran
03/01/2024 - 11:42

Badalona - El Club Futbol Badalona prepara el primer compromís del 2024 amb el clar objectiu d'esgarrapar els primers punts fora de casa de la temporada. Els escapulats ja han confirmat 5 baixes, però encara no han dut a terme cap incorporació.

El Club Futbol Badalona espera que l'inici del 2024 sigui el punt d'inflexió per tornar a mirar en positiu. Encara resten 3 partits per finalitzar la primera volta de la lliga i dos són fora de casa, on l'equip encara no ha estat capaç de puntuar en els 4 mesos que portem de campionat.

GERARD ALBADALEJO
El tècnic del Badalona Gerard Albadalejo

Per afrontar el matx al camp de la Pobla de Mafumet de diumenge a les 12, el tècnic Gerard Albadalejo, està pendent de saber amb quants jugadors del primer equip podrà comptar i quants jugadors del juvenil hauran d'anar convocats per completar la llista. A més, es dóna la circumstància que el juvenil jugarà també diumenge a la mateixa hora a Pamplona, el partit de Copa del Rei contra Osasuna. També serà complicat que d'aquí a finals de setmana pugui arribar alguna incorporació de les 3 o 4 que com a mínim estan previstes.