El Club Bàsquet Sant Josep alerta del dèficit d'equipaments esportius a Badalona

El Club Bàsquet Sant Josep alerta del dèficit d'equipaments esportius a Badalona
Raquel Moreno
30/05/2023 - 15:25

Badalona - El dèficit d'equipaments esportius a la ciutat és alarmant. Així ho alerten des del Club Bàsquet Sant Josep que ha dut a terme una comparativa amb més d'una trentena municipis catalans. El club espera però, recuperar a mig termini l'activitat habitual a l'antic pavelló, que continua, recordem, en un contenciós administratiu a causa del precinte de la instal·lació.

sant josep lluís garcia

L'entitat esportiva assegura que Badalona és la ciutat de més de 30mil habitants amb menys pavellons de Catalunya. Hi ha una instal·lació, lamenten, per cada 16 equips. Mentre a Badalona hi ha 12 clubs, 228 equips i 14 pavellons, L'Hospitalet de Llobregat té 128 equips i 25 pavellons. Una xifra que constata, segons expliquen des del club, la manca d'instal·lacions esportives que no respon a l'alta demanda dels equips. Des del Sant Josep diuen que han passat de fer un 85% a un 25% de la seva activitat a Badalona arran del precinte del seu pavelló. De cara a la pròxima temporada confien en passar de 19 a 22 equips. Escoltem el president del Club Sant Josep, Marc Oriol.

Volem recuperar el sènior masculí i crear un sub25 femení, entre d'altres equips

MARC ORIOL RÀDIO

El passat dissabte el club inaugurava la nova seu social, ubicada al Centre Aragonès de Badalona, al barri de Bufalà. Un impuls, diuen, per revifar l'entitat amb la nova junta amb més d'una trentena de membres, a més de la recuperació del torneig cadet internacional que va paralitzar-se el 2019 a causa de la pandèmia, i l'impuls a l'escola bàsquet en col·laboració amb l'escola Progrés.