El Club Hoquei Sant Josep celebra 60 anys estrenant equip sènior

El Club Hoquei Sant Josep celebra 60 anys estrenant equip sènior
Sara Nicolás
19/05/2024 - 19:00

Badalona - El Club Hoquei Sant Josep de Badalona podria tornar a jugar amb pista coberta la temporada vinent. Aquesta és l'esperança del club després de les darreres converses amb el govern local. Un històric de la ciutat que avui celebra el seu 60è aniversari coincidint amb el segon torneig Ciutat de Badalona.

Des de la directiva del club confien en el compromís de l'executiu local per millorar les condicions de la pista d'hoquei ubicada al Complex Esportiu Can Cabanyes, on juguen actualment. La coberta de la pista, la instal·lació de tanques amb l'alçada homologada i un ciment més polit són aspectes imprescindibles pel projecte que el club prepara per a la temporada vinent. I és que el Club Hoquei Sant Josep tornarà a tenir equip sènior i a competir a 3a catalana.

Fa quatre mesos que l'equip sènior entrena i des del club volen projectar-lo com un mirall per a les categories inferiors. Un projecte engrescador per un club històric que va arribar a les màximes categories nacionals. L'equip sènior s'ha estrenat aquesta tarda participant en el segon torneig Ciutat de Badalona, que té lloc al Complex Esportiu Can Cabanyes. Els clubs convidats han sigut el Club Hoquei Prat, El Club Hoquei Les Franqueses i l'Hoquei Martinenc.