El Club Natació Badalona vol gestionar la futura piscina olímpica

El Club Natació Badalona vol gestionar la futura piscina olímpica
Berta Soler / Sílvia Villarroel
29/01/2024 - 20:02

Badalona - El Club Natació Badalona vol presentar-se al concurs públic per gestionar la futura piscina olímpica que l'Ajuntament construirà a la Fàbrica Focus. També s'ofereix a administrar la piscina municipal Mireia Belmonte a través d'una col·laboració publicoprivada. Afirmen que una instal·lació esportiva tan emblemàtica no pot estar en l'actual estat de deteriorament.

Asseguren que aconseguir la gestió d'aquest nou complex esportiu seria un gran repte per l'entitat, justament en un moment històric, ja que el 2027 el Club celebra el seu centenari. I és precisament l'experiència de tots aquests anys, diuen, el que els avala.

Joan Lladó és membre de la junta del Club Natació Badalona.

També demanen al govern municipal que els cedeixi la gestió de la piscina Mireia Belmonte. Creuen que l'equipament necessita una reforma integral per la falta de manteniment dels últims anys. Pel que fa a l'actual context de sequera, Lladó afirma que compliran amb totes les restriccions que marquin les institucions. Amb tot, creuen que l'administració hauria de suportar econòmicament el procés de dessanalització de l'aigua de mar, que, segons el Club, seria d'uns 300.000 euros i una de les solucions en episodis de sequera.