El Club Tenis Badalona es prepara per fer front a les restriccions per sequera dels equipaments esportius a partir de gener

El Club Tenis Badalona es prepara per fer front a les restriccions per sequera dels equipaments esportius a partir de gener
Sílvia Vilarroel
18/12/2023 - 16:00

Badalona - El Tenis Club Badalona creu que les restriccions per sequera no faran disminuir el nombre de socis. A partir del gener hauran de tancar les dutxes dels vestidors perquè són un equipament esportiu amb piscina i àrees de reg, però entenen que la situació ho requereix. El Club de Tenis farà 50 anys aquest 2024.
Si no plou en el que resta d'any, es preveu que els embassaments baixin per sota del 16% de capacitat. Una situació molt greu que provocarà restriccions com la limitació de 200 litres d'aigua per dia i persona. Des del Club de Tenis de Badalona, el seu gerent Oriol Carreras, afirma que durant la pandèmia ja es va patir aquesta situació, i que ara tornaran a complir i acatar les mesures que estableixi la Generalitat, finalment. S'han avançat ja, però, amb diverses accions com acumular aigua en un pou que els permet regar durant una setmana, l'ús d'aigua freàtica i no buidar la piscina durant tot l'any. Constaten que és una època de l'any freda, on no hi ha tant moviment de pistes. No es plantegen reduir les quotes dels socis, perquè tenen uns costos als quals han de fer front.
Des de l'Associació Catalana de Clubs de Fitness han justificat que es gasta molta menys aigua en aquests tipus d'equipaments que als habitatges. El Club de Tenis assegura que el que volen és que plogui, que els pantans s'omplin i hi hagi recursos híbrids per tothom.
De cara al seu 50è aniversari, diuen, estan preparant un torneig de tenis d'àmbit internacional durant el mes de març, i diversos esdeveniments perquè grans i petits vinguin al Club i gaudeixin d'unes magnífiques jornades.