El CNL arrenca el curs 23/24 bufant 20 espelmes del Voluntariat per la llengua

El CNL arrenca el curs 23/24 bufant 20 espelmes del Voluntariat per la llengua
Albert Guerra
18/10/2023 - 21:10

Sant Adrià de Besòs - La companyia teatral «Sus 4» ha encetat l'inici del curs 2023-24 del CNL de Badalona i Sant Adrià amb una actuació al Casal de Cultura de Sant Adrià de Besòs aquesta tarda. L'acte també ha servit per celebrar els 20 anys del Voluntariat per la llengua.

Més de 200 persones han acudit a la presentació dels cursos del CNL, la segona edició després de la de l'any passat a La Salut. L'acte ha començat amb un discurs de l'alcaldessa de Sant Adrià, Filo Cañete. A continuació, s'ha donat pas a una actuació de tres actors de la Sus4 que han interactuat amb els voluntaris del Consorci amb diferents tipus de jocs. També s'ha aprofitat la jornada per celebrar el 20è aniversari del Voluntariat per la llengua amb un vídeo commemoratiu i un sorteig. Des del Consorci asseguren que aquests actes ajuden a trencar la dinàmica d'estudi entre els voluntaris.

En el marc de la celebració del 20è l'aniversari del Voluntariat, el 28 de novembre també es farà un taller amb els Llenguaferits a l'Espai Betúlia.