El Col·legi de Periodistes premia 'Beines de Mielina', el pòdcast de Badalona Comunicació i l'Institut Guttmann

El Col·legi de Periodistes premia 'Beines de Mielina', el pòdcast de Badalona Comunicació i l'Institut Guttmann
Badalona Comunicació
24/11/2023 - 14:06

Barcelona - El pòdcast Beines de Mielina, coproduït per Badalona Comunicació i l'Institut Guttmann ha rebut el premi Pilar Casanova de Comunicació que atorga el Col·legi de Periodistes de Catalunya. El jurat ha destacat la voluntat de fer arribar a la ciutadania informació rigorosa sobre neurociència de manera accessible així com la col·laboració amb els mitjans de comunicació.

El pòdcast té per objectiu difondre els darrers avenços el camp de la neurorehabilitació, promoure estils de vida saludable i fomentar una societat inclusiva. Tot plegat, amb protagonisme de nombrosos professionals i pacients de l'Institut Guttmann. Es tracta d'un reconeixement destacat per a les dues institucions.

'Vam pensar que era molt important recollir aquesta pluralitat, no només de veus, sinó també de professions', detalla Elisabet González, cap de comunicació de l'Institut Guttmann, 'els pòdcast estan creixent molt i ens semblava una eina innovadora i potent per donar a conèixer la feina que l'Institut Guttmann fa des de fa 58 anys i aquest reconeixement fa molta il·lusió'.

Per a David González, cap de continguts de Badalona Comunicació, és un premi que 'ratifica la nostra confiança que hem de treballar amb entitats del territori, en aquest cas l'Institut Guttmann i perquè ens ha obert la porta a nous formats i gèneres, ja que és el primer pòdcast específicament fet per ser consumit fora de la ràdio'.

Jordi Abril i Júlia Bestard premi Beines de Mielina
Jordi Abril i Júlia Bestard reben el premi del Col·legi de Periodistes

El premi, lliurat a la seu del Col·legi de Periodistes, l'han recollit Júlia Bestard, la responsable del contingut del pòdcast de l'Institut Guttmann i Jordi Abril, el realitzador de Badalona Comunicació encarregat de l'edició sonora. Els 10 capítols de 'Beines de Mielina' es poden escoltar al servei a la carta de Badalona Comunicació, a YouTube, Apple Podcasts i Spotify, així com a la web de l'Institut Guttmann.