El Col·legi de Metges de Barcelona distingeix la doctora Montserrat Bernabeu amb el Premi a l'Excel·lència Professional 2023

El Col·legi de Metges de Barcelona distingeix la doctora Montserrat Bernabeu amb el Premi a l'Excel·lència Professional 2023
Àlex Sisó
06/11/2023 - 21:00

Badalona - El Col·legi Oficial de Metges de Barcelona ha atorgat un dels Premis a l'Excel·lència Professional 2023 a la doctora Montserrat Bernabeu, metgessa especialista en Medicina Física i Rehabilitació i actual directora assistencial i codirectora de l'Institut Guttmann de Badalona. Els guardons es lliuren en reconeixement de trajectòries professionals basades en el compromís, l'honestedat, l'altruisme, la integritat i l'excel·lència.

premiades can ruti
Imatge: Hospital Germans Trias i Pujol

A banda de la doctora Montserrat Bernabeu, el Col·legi de Metges de Barcelona també ha reconegut tres professionals de l'Hospital Germans Trias i Pujol. Són l'Eugènia Negredo, especialista en Medicina Interna i responsable de la Unitat de VIH, que ha estat distingida en la categoria de Recerca Biomèdica. Lourdes Mateu, coordinadora de la Unitat de Covid persistent, distingida a la categoria de Medicina d'Atenció Hospitalària, i Eva Montané, especialista del Servei de Farmacologia Clínica, distingida a la categoria d'Educació Mèdica. Entre els guadonats també hi ha tres professionals de centres d'atenció primària de la Metropolitana Nord dels CAP de Cerdanyola, Premià i Mataró.

Fins a 22 professionals o equips de l'ICS han estat distingits aquest any amb el Premi de l'Excel·lència Professional que, des del 2004, atorga el Col·legi de Metges de Barcelona. L'acte de lliurament dels premis tindrà lloc el 27 de novembre a l'Auditori Axa de Barcelona.