El Congrés de Ciència d'Educació Infantil i Primària vol despertar en l'alumnat de Badalona l'esperit científic

El Congrés de Ciència d'Educació Infantil i Primària vol despertar en l'alumnat de Badalona l'esperit científic
Raquel Moreno
01/03/2024 - 14:09

Badalona - Més de 350 alumnes de vuit escoles de Badalona participen aquest mes de març de l'onzena edició del Congrés de Ciència d'Educació Infantil i Primària, impulsades per l'Ajuntament. Ho fan amb un clar objectiu: despertar en ells l'esperit científic i ser capaços de presentar a la resta d'estudiants les conclusions dels seus treballs de recerca.

ciència primària 7

La sala d'actes del Museu de Badalona ha estat l'escenari de la presentació de 4 investigacions a càrrec dels alumnes de les escoles Llibertat, Ítaca, Lola Anglada i Artur Martorell. La química, l'electricitat, les màquines simples i la sequera han estat les temàtiques analitzades a l'aula i que ara han explicat a d'altres estudiants de la ciutat. Les escoles participants posen en valor l'aprenentatge dels infants i veuen amb bons ulls l'experiència de compartir amb d'altres centres educatius les seves hipòtesis.

ciència primària 5

Els organitzadors del Congrés de Ciència fan una crida a la participació de més escoles i esperen recuperar les xifres d'abans de la pandèmia. Aquest any, diuen, s'han sumat dos nous centres educatius. Les properes jornades seran el 7 i 12 de març amb l'alumnat de les escoles Pere Vergés, Mercè Rodoreda, Progrés i Ventós Mir.